Blogi

Anestesiahoitajana Dream Teamissä

Sairaanhoitaja Juho on työskennellyt Dream Teamin kautta lokakuusta 2021 Kanta-Hämeen keskussairaalassa anestesiahoitajana.
Juho päätyi Dream Teamiin sattumalta nähdessään työpaikkailmoituksen jota luuli ensin vitsiksi koska palkkalupaus oli niin iso.

Kun työpaikka ja palkka paljastuivat todellisiksi niin Juho irtisanoutui vakituisesta työpaikastaan leikkaus-ja anestesiaostastolta Seinäjoelta ja muutti Hämeenlinnaan.

Tämä jos mikä vaatii rohkeutta ja on hyvä esimerkki siitä että omilla teoillaan ja valinnoillaan voi muuttaa maailmaa pikkuhiljaa.
Anestesiahoitajan tehtävään oli monia hakijoita mutta valitsimme Juhon koska hän osoitti motivaationsa selkeästi teoillaan ja oli huippuosaaja.

Juho kertoi että oli jo aikeissa jäädä pois hoitoalalta mutta kun hän löysi päivätyön huippupalkalla niin hän jäi vielä hetkeksi jakamaan osaamistaan.
Juho on pidetty ammattilainen ja hänen osaamistaan arvostetaan leikkaus-ja anestesiaosastolla vaikka hän saa puolet parempaa palkkaa kuin toiset.
Ei kaikilla kuitenkaan ole pokkaa irtisanoutua ja muuttaa toiseen kaupunkiin.
Juho ansaitsee tämän mahdollisuuden ja ehdottomasti toivomme että voimme pitää Juhon hoitoalalla mahdollisimman pitkään Dream Teamin kautta töissä.