Tietoa meistä

EN
FI
MEIDÄN TAVOITTEEMME

Haluamme tarjota hoitajille unelmien työpaikkoja

Dream Team AH oy on perustettu elokuussa 2021. Toimitusjohtaja Abbas ja henkilöstöjohtaja Emilia ovat olleet mukana alusta asti luomassa ideaa Dream Teamistä. Toimintamme on laajentunut kuluneessa ajassa enemmän kuin osasimme odottaa.
Tavoitteenamme on luoda henkilöstövuokrausta joka erottuu muista ja tehdä kovia tuloksia pienellä kokoonpanolla.Rohkeudella ja ennakkoluulottomuudella olemme päässeet toteuttamaan onnistunutta kasvutarinaa."Rohkeus on turvautumista ihmeeseen, joka sisälläsi asuu. Olet enemmän kuin aavistat" -Tommy Hellstein-
MEIDÄN ARVOT

Tässä muutamia arvojamme, jotka ovat meille tärkeitä kun teemme töitä ihmisten kanssa.

OPTIMISTISUUS
USKO
KARISMAATTISUUS
LUOVUUS
ROHKEUS
SYDÄMELLISYYS

Tutustu Dream Teamin henkilökuntaan

Tutustu
Dream Teamin henkilökuntaan

Tutustu
Dream Teamiin

Toimitusjohtaja
ABBAS AL-ZIREG
Olen Dream Teamin toimitusjohtaja.
Olen aina ottanut vastuun omasta elämästäni ja se on tehnyt minusta vahvemman. Yrittäjäksi tuleminen on ollut aina unelmani. Luonteeltani olen kilpailuhenkinen, mutta myös oikeudenmukainen ja rehellinen.
Henkilöstöjohtaja
EMILIA JÄRVENPERÄ

Olen luonteeltani luova, optimistinen, kestävä ja yritän löytää aina jokaisesta asiasta jotain positiviista. Dream teamin kautta olen saanut toteuttaa itseäni oikealla tavalla ja yhdistää työssä kaikki ne ominaisuudet joissa koen olevani hyvä.

MEIDÄN TARINA

"Empowering Nurses"

Dream Team AH Oy:n toimitusjohtaja Abbas Al-Zireg otti elämänsä ohjat käsiin jo nuorena. Hän muutti Irakin sodan keskeltä Suomeen 10-vuotiaana, eikä puhunut kieltä sanaakaan. Abbas oppi kielen nopeasti ja alkoi opiskella innokkaasti ja haaveilla omasta yrityksestä tulevaisuudessa.
Hän on kohdannut elämässään paljon ennakkoluuloja mutta voittanut ne puolelleen. Hän on tehnyt töitä monella eri alalla ja ennen yrityksen perustamista hän tahkosi 19 tunnin päiviä kotihoidossa ja koronanäytteenotossa. Tämän hurjan työnteon lomassa hän sai eräänä iltana ajatuksen ryhtyä yrittäjäksi hoito-alalle.
Henkilöstövuokrausyrityksiä tulee markkinoille koko ajan. Pitää erottua muista, jotta voi menestyä. Abbas kertoo olevansa kilpailuhenkinen ja henkilö joka ei halua pysähtyä. "Aina pitää tavoitella uusia asioita eikä pysähtyä paikalleen"
Dream Teamin yhtenä tavoitteena on koota yhteen todellinen hoitoalan unelmajoukkue, jossa laajennutaan ympäri maailmaa ja mahdollistetaan unelmien saavuttaminen. Hoitoala on iso taistelukenttä, jossa pitää löytää tapa menestyä ja olla erilainen.
"Olen kohdannut paljon haasteita ja oppinut paljon tämän yrityksen kasvutarinan mukana." Dream Teamin menestyksen salaisuus on yksinkertainen: Usko kaiken olevan mahdollista"

Mitä hoitajamme sanovat

SAIRAANHOITAJA
ANNE.J
”Dream Teamin tarjoama ulkomaantyö oli unelmien täyttymys. Työkaverit laivalla ovat erittäin avuliaita ja ystävällisiä. Suosittelen lämpimästi kaikille, kaikki on sujunut mainiosti."
SAIRAANHOITAJA
EDINA.B
”Tehnyt rokotuskeikkoja suomessa.On super siistiä olla rokottajana. "Kiitos Dream Teamille tästä mahdollisuudesta"
LÄHIHOITAJA
MARIA.H
" Kiitos Dream Teamille että olette antaneet hienon mahdollisuuden.
Olen kyllä kiitollinen kaikesta ja olen
tosi onnellinen että pääsen useasti
ulkomaille.”
SAIRAANHOITAJA
KRISTIINA
“Tehnyt rokotuskeikkoja suomessa ja nyt työmatka Espanjassa ja Karibialla. Ihana
kansainvälinen ilmapiiri. Odotan innolla uutta reissua.”
SAIRAANHOITAJA
TATU
”Teidän osalta loistavaa esimiestyötä. Selvititte aktiivisesti asioita ja ette missään vaiheessa jättäneet
mua yksin vaikka olinkin toisellapuolella maailmaa.”

LÄHIHOITAJA
JESSE
Löysin Dream Teamin kautta oman vaihtuvuutta omaan arkeeni. Otin rohkeasti yhteyttä heihin ja yllätyin miten nopeasti kaikki asiat hoituivat.
SAIRAANHOITAJA
NOORA
"Sain Dream Teamilta työtarjouksen yksi aamu kahdeksalta ja 20 minuuttia myöhemmin olin irtisanoutunut vakituisestatyöstäni. Nyt koen tekeväni työtä, jonka arvostus näkyy tilinauhassa."
PERUSHOITAJA
VIRVA
Dream Teamin Abbas pitää usein yhteyttä ja kyselee kuulumisiani. Hänelle voi aina viestittää, jos tulee. Hän ei jätä työntekijöitään yksin ja auttaa missä pystyy. ”.
Olitpa hoitaja etsimässä työtä, tai etsit työntekijää. Klikkaa saadaksesi meihin yhteyttä ja täytä pikalomake.

Tutustutaan toisiimme